Gisteren kwam tijdens de Langstraat Klassieker één van de deelnemers ten val op de dijk van Hank naar Werkendam. De onfortuinlijke fietsster wil graag meer weten over de toedracht van haar val. Zij heeft ons gevraagd haar oproep te plaatsen en vraagt het volgende:

“Goedenavond, zoals vanmiddag met enkele mensen van de organisatie afgesproken om even te mailen over mijn valpartij vanochtend tijdens de Langstraat Klassieker. Dat is gebeurd rond tien uur ’s ochtends in de buurt van Hank. Van de val en de eerste tijd daarna kan ik me niks meer herinneren. Graag zou ik in contact komen met (een van) de vier fietsers bij wie ik me had aangesloten en die waarschijnlijk het noodnummer hebben gebeld. En met de mensen van de EBHO. In de hoop iets meer helderheid te krijgen over wat er gebeurd is: hoe ben ik gevallen? Hoe heb ik gereageerd? Wie heeft wat in gang gezet? Hoe lang heeft het geduurd voordat de ambulance er was en hoe ben ik in de ambulance terechtgekomen? Zijn er nog meer mensen gevallen?”

Mochten iemand informatie hebben? Graag een berichtje naar info@delangstraatklassieker.nl