Informatie over
de Langstraat Klassieker

Kan je vraag niet
beantwoord worden?

Neem contact
met ons op

Contact opnemen

Datum: zaterdag 26 september 2020

 

Startlocaties:

  • Willem van Oranje College, De Gaard 4, Waalwijk
  • Elke willekeurige plek op de route. Dit heeft absoluut de voorkeur dit jaar!  Dit kan alleen als je je van tevoren hebt ingeschreven. Om te voorkomen dat we de anderhalve meter eis niet kunnen waarmaken kiezen we voor dit alternatief startconcept.

Wat is De Langstraat Klassieker?

De Langstraat Klassieker is een vrije toertocht door een authentiek deel van Brabant dat van oudsher de Langstraat wordt genoemd. De met zorg samengestelde routes geven een verrassend en gevarieerd beeld van Brabant. De Langstraat Klassieker doorkruist dit jaar  de Meierij, de Kempen, de Kampina en het Groene Woud. Het beekdallandschap vormt het aantrekkelijke decor. Afwisseling is het kenmerk van de editie van 2020.

De Langstraat Klassieker biedt lange en kortere routes aan. Dus we houden rekening met zowel de sportieve wielrenner, als de recreatieve fietser. Daarnaast is er ook een kortere route van 35 kilometer. Onderweg wordt gezorgd voor goede verzorging. (krentenbol, suikerwafel, stroopwafel, banaan). De verschillende routes zijn volledig uitgepijld.

Door je inschrijving ondersteun je twee goede doelen.

Bedrijven die zich inschrijven met een team ontvangen een speciale vip-behandeling. Officiële pauzeplekken worden dit jaar niet ingericht. Langs de route bevinden zich veel horeca-instellingen, die geopend zijn en waar je zelf een stop kunt maken.

Afstand
Vertrek
Route
Kosten p.p.
Kosten p.p. bij 
voorinschrijving
60 km
Tussen 08.00 – 12.00
€8,00
€6,00
90 km
Tussen 08.00 – 10.00
€10,00
€8,00
130 km
Tussen 08.00 – 10.00
€10,00
€8,00
35 km
Tussen 10.00 – 14.00
€6,00
€5,00

Inschrijven voor
de Langstraat Klassieker

Inschrijven

Onze website draait op het snelle Vallonic One, net zoals Matongroep.nl en HipHuis.nl.


⚡️ Ook een snelle website of webwinkel voor jouw bedrijf? Maak kennis met Vallonic »