Inschrijven voor
De Langstraat Klassieker

Inschrijven kun je op drie manieren:

 

  1. De voorinschrijving is vanaf nu gesloten.
  2. De voorinschrijving voor bedrijventeams is gesloten.
  3. Inschrijven op 26 september aan de Gaard 4 is nog mogelijk. We vragen de inschrijvers uitdrukkelijk om zich aan de instructies te houden om de anderhalve meter te garanderen.

Deelnemers die zich voor 20 september inschrijven ontvangen hun startbescheiden thuis en kunnen dus van elke willekeurig moment op de route starten.

De langstraat Klassieker werkt met het inschrijfsysteem van Fietssport.nl voor digitale voorinschrijvingen. Ook mensen die geen lid zijn van de NTFU kunnen hier inschrijven (laat dan het vakje met een lidmaatschapsnummer open). Betalen kan gemakkelijk en veilig met iDeal of Paypal. De Langstraat Klassieker biedt drie routes aan. Meer informatie is te vinden op de pagina routes.

 

Toelichting Fietssport.nl

Met fietssport.nl van de NTFU kun je je als individu veilig en gemakkelijk inschrijven. De toekomstige deelnemer vult het formulier in en voldoet het inschrijfgeld via internetbankieren. Hierna ontvangt de inschrijver automatisch een bevestiging per e-mail.  In de bevestigingsmail is onder andere een barcode opgenomen. Op de dag van de Langstraat Klassieker neemt de deelnemer deze bevestigingsmail met barcode. De barcode wordt gescand op de Gaard 4.

 

Bekijk de routekaarten en starttijden

De routes

De routes

Onze website draait op het snelle Vallonic One, net zoals Matongroep.nl en HipHuis.nl.


⚡️ Ook een snelle website of webwinkel voor jouw bedrijf? Maak kennis met Vallonic »