Inschrijven voor
De Langstraat Klassieker

DE VOORINSCHRIJVING start vanaf 1 april. Inschrijven kan ook op de dag zelf op de startlocatie. Pinnen heeft de voorkeur.

Inschrijven kan op drie manieren:

Voorinschrijven via NTFU Fietssport – de reguliere wegroutes of de gravelroute, Fietssport-gravelroute.
Inschrijven als bedrijventeam: delangstraatklassieker.nl/bedrijventeam
Inschrijven als daginschrijver op 21 september bij de startlocatie aan De Gaard 4.
Om spreiding van de deelnemers te bevorderen hebben optie 1 en 2 de voorkeur. LET OP: als je je na 15 september voorinschrijft, dan ontvang je de envelop met startbescheiden niet per post, maar deze ligt dan bij de startlocatie klaar. Je start dan dus bij de Gaard 4 in Waalwijk (en niet op een zelf gekozen punt op de route). De voorinschrijving sluit op 18 september.

De Langstraat Klassieker werkt met het inschrijfsysteem van Fietssport.nl voor digitale voorinschrijvingen. Ook mensen die geen lid zijn van de NTFU kunnen hier inschrijven (laat dan het vakje met een lidmaatschapsnummer open). Betalen kan gemakkelijk en veilig met iDeal of Paypal.

Toelichting Fietssport.nl
Met fietssport.nl van de NTFU kun je je als individu veilig en gemakkelijk inschrijven. De toekomstige deelnemer vult het formulier in en voldoet het inschrijfgeld via internetbankieren. Hierna ontvangt de inschrijver automatisch een bevestiging per e-mail. In de bevestigingsmail is onder andere een barcode opgenomen. Op de dag van de Langstraat Klassieker neemt de deelnemer deze bevestigingsmail met barcode. De barcode wordt gescand op de Gaard 4.

 

Bekijk de routekaarten en starttijden

De routes

De routes